privacy policy

Privacy Beleid Greenway Tours.

Greenway Tours heeft de privacy van al haar gebruikers in een hoog vaandel staan. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, in vertrouwen wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de offerte aanvragen en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens alleen gebruiken met uw toestemming. Greenway Tours zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Greenway Tours gebruikt de verzamelde gegevens slechts in de volgende gevallen:
  • • Als u een offerte aanvraagt, hebben we uw naam en telefoonnummer nodig om u te bereiken en een email adres nodig om deze te verzenden.
  • - Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • - Verder kunnen we u informeren over de ontwikkeling van ons bedrijf, nieuwe producten, uitgebreide diensten op de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • - Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Greenway Tours verkoopt uw gegevens niet

Greenway Tours verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden en stelt deze uitsluitend aan derden ter beschikking die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en partijen met wie we samenwerken zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Heeft u nog vragen?
info@greenwaytours.eu

verkeersregels in nederland

Voor de actuele verkeersregels met betrekking tot het gebruik van de Segway PT in Nederland, verwijzen wij u door naar de webpagina van de Rijksoverheid.

copyright

Greenway Tours blijft ten alle tijden eigenaar van alle tekst en foto's die op deze website geplaatst zijn. Het is alleen toegestaan om tekst en foto's te gebruiken met schriftelijke toestemming van Greenway Tours.

Het overnemen beelden van de website is ten strengste verboden. Indien u zonder toestemming beelden overneemt zal er zonder enige waarschuwing een bedrag van € 750,00 (exclusief BTW) bij u in rekening worden gebracht.