wie zijn we


Een Segway activiteit bij Greenway Tours beleef je. Daar moet je geweest zijn om écht te weten hoe fijn het is om op een innovatieve, informatieve en niet te vergeten milieuvriendelijke wijze actief bezig te zijn in de buitenlucht. Waar eigenaren Albert en William je een vertrouwd gevoel geven op een Segway PT.

Je kunt er Segway tours of workshops beleven op locatie zowel outdoor als ook indoor, met vrienden en familie, of even lekker met collega's een uitstapje maken. Op de website en op Facebook staan diverse mogelijkheden omschreven.

Tijdens een persoonlijk gesprek proberen we de mens achter het evenement te ontdekken. Welke sfeer wil onze gast neerzetten tijdens zijn uitje? We lopen mee met onze gast in de voorbereidingen, geven advies en besteden veel aandacht aan de uitvoering. Het feit dat we deze voorbereidende gesprekken zelf doen en ook altijd zelf aanwezig zijn, geeft een nog persoonlijker tintje. Dat is wat het voor de gasten zo bijzonder maakt, het is echt hún uitje en dat vinden ze geweldig.
"Pure passie".

segway promotiefilm