workshops


De Segway workshops zijn erg leuk en actief, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om op een Segway te rijden. Succes gegarandeerd!
Deze activiteit is erg leuk voor groepen vanaf 4/5 personen.

Een workshop op de locatie van uw keuze? Geen probleem, het is belangrijk om rekening te houden met voldoende ruimte. Deze workshops kunnen zowel outdoor als indoor gegeven worden.


Verschillende workshops:

Workshop 'The Challenge'

We beginnen met een duidelijke rij- en veiligheidsinstructie. Vervolgens starten we met een eenvoudig behendigheidsparcours, maar stapje voor stapje wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd met een slalom, het nemen van diverse hindernissen en rijden met een hockeystick en een bal. Tenslotte krijgen alle deelnemers de kans om hun snelste tijd neer te zetten. Snelheid, behendigheid en precisie moeten worden gecombineerd om een foutloze ronde te rijden, onderweg kun je namelijk behoorlijk wat strafseconden oplopen! De winnaar krijgt van ons een leuke prijs!


Workshop 'Op maat'

Wilt u graag meerdere activiteiten combineren zoals bijvoorbeeld een Segway Workshop, afgewisseld met bijvoorbeeld een Ipad Challenge? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
In overleg met u kunnen we uw evenement perfect op maat creëren.


Alle workshops binnen een straal van 30 km rondom de Gemeente Asten kunnen aangevuld worden met diverse versnaperingen, ontbijt, lunch of high tea.


Via onderstaande link vindt u een beknopte prijslijst.

Prijslijst Greenway Tours

Greenway Tours op locatie

Segway workshop

Segway workshop

aanvragen offerte workshops


Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw evenement.
Uw workshopaanvraag is verzonden!
Wij nemen spoedig contact met u op.